De Racepiet

Pas maar op als Racepiet voorbij komt hij scheurt heel snel door de straten van Zierikzee maar als hij kinderen ziet zal hij altijd even stoppen om ze wat pepernoten te geven. Deze zwarte piet zorgt ervoor dat de zwarte pieten van Sint Zierikzee op tijd komen bij de bezoeken bij jullie thuis! Racepiet heeft in Spanje een hele mooie kart staan maar deze kan hij helaas niet meenemen naar Nederland omdat de boot al vol zit met cadeaus voor de lieve kinderen in Nederland.

DE Voetbalpiet

Dit is de sportiefste zwarte piet van Sinterklaas. De Voetbalpiet speelt zoals de naam al doet vermoeden vaak voetbal zowel in Spanje als in Nederland. Voetbalpiet is dan 3 weken te gast bij een voetbalclub bij MZC´11. Hij zorgt er ook voor dat alle zwarte pieten van Sint Zierikzee een goede conditie behouden. Dat is wel nodig aangezien alle zwarte pieten van Sint Zierikzee heel druk zijn als zij in Nederland zijn. Mocht Voetbalpiet bij jou thuis langskomen zorg dan dat je een voetbal klaar hebt liggen dan kan deze zwarte piet jou nog wat mooie trucjes laten zien.

Pietje van alles

Deze zwarte piet mag natuurlijk niet ontbreken in het pietenteam van Sint Zierikzee. Pietje van Alles helpt alle zwarte pieten waar nodig is. Zo helpt hij met het vullen van de strooizakken met overheerlijk strooigoed en soms helpt hij Keukenpiet met het opeten hiervan. Hij noemt het zelf testen want je moet wel weten of het strooigoed goed smaakt voor de zwarte pieten van Sint Zierikzee ze in uw huis strooit. Deze piet gaat al jaren met Sinterklaas mee naar het mooie Zierikzee en hij helpt iedereen van alles! 

DE regelpiet

Dit is eigenlijk de Hoofdpiet van Sint Zierikzee. Sinterklaas heeft echter maar één Hoofdpiet. Net als de Hoofdpiet regelt deze zwarte piet heel veel dus zo komt hij aan de naam Regelpiet. Hij regelt dat de zwarte pieten bij u thuis op bezoek komen. Uiteraard is het bezoek niet compleet zonder overheerlijk vers strooigoed, de Regelpiet zorgt dat er verse pepernoten en heerlijke schuimpjes meegaan tijdens de bezoeken. Zo kunnen de zwarte pieten van Sint Zierikzee uw hele kamer vol gooien met overheerlijk strooigoed! 

De webpiet

Uiteraard heeft iedereen tegenwoordig een website nodig om de nodige informatie aan iedereen te geven. Zo heeft Sint Zierikzee ook een prachtige website dankzij de Webpiet! Deze zwarte piet zorgt ervoor dat de website compleet is en dat alles werkt. Zo kunt u contact met ons opnemen via deze website. Dit is allemaal mogelijk doordat de Webpiet zo goed is met computers. Hij helpt ook wel eens Sinterklaas om de verlanglijstjes die kinderen via de computer sturen in het Grote Boek van Sinterklaas te zetten. 

DE Kapperpiet

Kapperpiet zorgt ervoor dat alle zwarte pieten van Sinterklaas er geknipt uitzien. Ze onderhoud ook de baard van Sinterklaas zodat Sinterklaas er netjes en verzorgd uitziet. De Kapperpiet knipt het haar van alle zwarte pieten naar de wens van de zwarte piet. Soms knipt ze de gekste kapsels omdat een zwarte piet dat graag wilt. Misschien wilt ze jou haar ook wel knippen tijdens een bezoek? Dat is toch mooi om op school te vertellen dat een echte zwarte piet je haar heeft geknipt?!