Algemene voorwaarden

Prijs en betaling:
Het met u overeengekomen bedrag en de duur van de afspraak staat in onze boekingsbevestiging. De afspraak met u wordt pas definitief wanneer u de betaling heeft verricht. Het te betalen bedrag dient voorafgaande aan het bezoek overgemaakt te worden.

Ontbinding van de afspraak:
Indien u een boeking wilt annuleren rekenen wij een onkostenvergoeding.

Annuleert u uw boeking dan zijn wij genoodzaakt de volgende kosten door te berekenen:
- annulering 6 weken voor aanvang, geen kosten aan verbonden;
- annulering 4-6 weken voor aanvang , 10 % van het totaalbedrag;
- annulering 2-4 weken voor aanvang, 25 % van het totaalbedrag;
- annulering 2 weken voor aanvang, 50 % van het totaalbedrag.

Schade aan eigendommen van Zwarte Pieten:
Mocht tijdens het bezoek door uw toedoen schade ontstaan aan de kostuums, haarwerken e.d. dan worden de kosten van herstel/vervanging aan u doorberekend. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid onder een van uw verzekeringen vallen. De omgeving waar het Sinterklaasgebeuren plaats vindt, dient huisdiervrij (lees: loslopende huisdieren zoals honden en katten) te zijn.

Verzorging:
Wij staan garant voor een perfect Sinterklaasfeest, U kunt ervan op aan dat onze uiterlijke verzorging en kledij optimaal is. Wij maken gebruik van de nieuwste en zelf ontworpen kostuums en de beste haarwerken.

Het nakomen van afspraken:
Sint en zijn Pieten doen er alles aan op tijd op de afgesproken plaats te arriveren. Echter kan het voorkomen dat dit wegens drukte op de weg, uitloop van een voorgaand bezoek o.i.d. niet mogelijk is. Wij zullen u in dat geval z.s.m. op de hoogte stellen.

Sint en zijn Pieten zijn gegarandeerd rook, alcohol en drugsvrij. Dit verwachten wij ook van u en de omgeving waarin het gebeuren plaats vindt.

Heeft u klachten? Laat het ons weten door middel van het contactformulier of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..